Karlstad Vulk & Montage

Karlstad Vulk & Montage AB är den kompletta samarbetspartern när det gäller industrigummiprodukter och de applikationer där de används.

Inom området materialhantering erbjuder vi allt från leverans av band och komponenter till kompletta transportlösningar inklusive konstruktion, tillverkning, montage och idrifttagning.

Vi strävar alltid efter att minimera driftstörningar och driftstopp. Då Karlstad Vulk & Montage AB idag har 20 medarbetare, där alla bisitter spetskompetenser inom vulkaniseringsbranschen, kan vi hjälpa dig med dina problem – oavsett tid på dygnet. Med mer än 30 år i branschen har vi nämligen nått en nivå där du som kund inte bara kan – utan ska – ställa enormt höga krav på oss.

Karlstad Vulk & Montage AB:s affärside är att alltid jobba med marknadens ledande leverantörer inom gummi, plast, polyuretan och industriförnödenheter och har under åren lyckats bygga upp Sveriges mest kompletta lager av transportband.

Karlstad Vulk & Montage jobbar aktivt med att vidareutbilda all personal för att kunna hålla den höga produkt- & servicenivå som vi hoppas att ni kräver av oss.

Kontakta oss gärna för att få veta mer om hur vi kan hjälpa dig i din verksamhet.